Ինչպես օգտագործել խոհանոցային դանակը շեֆ-խոհարարի վարպետությամբ
02:10, հինգշաբթի, 12 հունվարի, 2017 թ.
Պրոֆեսիոնալ շեֆ-խոհարար Էնթոնի Քոթրոնեոն, ով աշխատում է Լոս-Անջելեսի հայտնի The Palm ռեստորանում, գործնական խորհուրդներ է տալիս, թե ինչպես արագ ու արդյունավետ օգտագործել խոհանոցային դանակը: Նա նախընտրությունը տալիս է 20 սանտիմետրանոց դանակին, որն անպայման պետք է շատ սուր լինի: Իսկ թե ինչպես վարպետորեն օգտվել դանակից` կարելի է սովորել այս տեսանյութից:
Ինչպես օգտագործել խոհանոցային դանակը շեֆ-խոհարարի վարպետությամբ