Խնդրում ենք սպասել...

Ի՞նչ ենք ուտում, հագնում, դիտում

Պանրի երիտասարդացնող հատկությունը

18:06, շաբաթ, 06 փետրվարի, 2016 թ.
Պանրի երիտասարդացնող հատկությունը
     Ֆինն մասնագետները պարզել են, որ պանրի ամենօրյա օգտագործումը դանդաղեցնում է իմուն համակարգի ծերացումը` շնորհիվ պրոբիոտիկների: Ֆինները նաև գիտափորձ են կատարել 72-103 տարեկանների շրջանում` ամենօրյա նախաճաշի ցանկում ընդգրկելով պանիրը ու դա շարունակել 4 շաբաթ: Մասնագետները նշել են, որ շնորհիվ պրոբիոտիկների, օրգանիզմը կարողանում է պայքարել ծերացման դեմ: Հետազոտողները խորհուրդ են տալիս մեծահասակներին օրվա սննդի չափաբաժնում անպայման ներառել պանիրը:
     Չպետք է մոռանալ նաև, որ պանիրը կալցիումի աղբյուր է, իսկ դրա բուժարար հատկություններից է ոսկրերի, ատամների առողջության պահպանումը, քաղցկեղի կանխարգելումը և ճարպակալման նվազեցումը:
Աղբյուրը` woman-talk.com
19557 | 0
Facebook