Շվեյցարացի առաջատար գիտնականների թիմը դիմել է համապատասխան կառույցներին՝ ծիածանափայլ շոկոլադի ստեղծման գործընթացն արտոնագրելու համար:
Այժմ թիմը պատրաստ է շոկոլադի արտադրությամբ զբաղվող ընկերություններին առաջարկել իրենց գյուտը: Նրանք չեն բացառել նաև սեփական արտադրությունը հիմնելու գաղափարը՝ շոկոլադը շուկա մատակարարելու համար: Ի դեպ, փայլող շոկոլադի տեխնոլոգիան առանց սննդային ներկանյութի է՝ գուանինի բյուրեղային ծածկույթով, ինչի շնորհիվ, օգտվելով լույսից, փոխում է գույնը: