Խնդրում ենք սպասել...

Ի՞նչ ենք ուտում, հագնում, դիտում

Գիտնականները հայտնել են, թե ինչպես կարելի է նվազեցնել սրտանոթային հիվանդությունների առաջացման ռիսկը

19:10, երեքշաբթի, 14 նոյեմբերի, 2017 թ.
Գիտնականները հայտնել են, թե ինչպես կարելի է նվազեցնել սրտանոթային հիվանդությունների առաջացման ռիսկը
     Շաբաթական 2 բուռ ընկույզի օգտագործումը կարող է նվազեցնել սրտանոթային հիվանդությունների առաջացման ռիսկը, գրում է Daily Mail-ը՝ հղում անելով Հարվարդի համալսարանի գիտնականներին:
     200 հազար մարդկանց շրջանում անցկացված հետազոտությունը ցույց է տվել, որ ընդեղենի բոլոր տեսակները օգնում են կանխել մահվան ամենահաճախ հանդիպող պատճառը:
     Մարդիկ, ովքեր շաբաթական 2 կամ 2-ից ավելի անգամ սննդակարգում ներառում են նուշ, պիստակ, պնդուկ կամ պեկան, 15-23% ավելի քիչ են հակված սրտանոթային հիվանդություններին:
     Ըստ սննդաբանների՝ ընդեղենի տարբեր տեսակների օգտագործումը կարող է նվազեցնել քրոնիկ հիվանդությունների առաջացման ռիկսը:
45562 | 1
Facebook