Խնդրում ենք սպասել...

Հետաքրքիր է

Բանջարեղենն ու մրգերը` կոսմետոլոգիայում

22:15, կիրակի, 28 օգոստոսի, 2016 թ.
Բանջարեղենն ու մրգերը` կոսմետոլոգիայում

Մրգերն ու բանջարեղենը մաշկի վրա հիմնականում երկու ազդեցություն են ունենում` սնուցող (դեղձ, ծիրան, խնձոր, կաղամբ, գազար) և սպիտակեցնող (վարունգ, բալ, մորի, ազնվամորի, հաղարջ, բողկ):
     Սպիտակեցնող բոլոր դիմակներն օգտագործում են շաբաթական երկու անգամ, իսկ սնուցողները` շաբաթական մեկ անգամ: Դրանք կարելի է օգտագործել լոսյոնների տեսքով կամ անմիջապես թարմ մրգերն ու բանջարեղենն օգտագործելով:
     Մաշկի` վիտամիններով հարստացումն անհրաժեշտ է տարվա ցանկացած եղանակին ու մաշկի ցանկացած տեսակի համար:

6285 | 1
Facebook