Խնդրում ենք սպասել...

Ի՞նչ ենք ուտում, հագնում, դիտում

Ճակնդեղի հյութը բարելավում է ուղեղի աշխատանքը

22:10, շաբաթ, 02 հուլիսի, 2016 թ.
Ճակնդեղի հյութը բարելավում է ուղեղի աշխատանքը

Ճակնդեղի հյութն այնքան էլ հաճախ չի մտնում մեր ամենօրյա ճաշացանկ, սակայն, պարզվում է, ցանկալի կլիներ:
     Գիտնականները պնդում են, որ այն պետք է ավելի շատ խմել, քանի որ հիանալի ակտիվացնում և կազդուրում է մարդու ուղեղը, լավացնում է արյան շրջանառությունն ու բջիջները հագեցնում թթվածնով:
     Ինչպես փոխանցում է Med-Practic-ը,
     ամերիկացի գիտնականները հետազոտություն են կատարել 70 և բարձր տարիք ունեցող 14 այցելուների մասնակցությամբ: Ամեն առավոտ նախաճաշին կամավորների սովորական ճաշացանկին ավելացրել են մեկ բաժակ կարմիր ճակնդեղի հյութ:
    

10237 | 0
Facebook