Խնդրում ենք սպասել...

Ի՞նչ ենք ուտում, հագնում, դիտում

Նարինջն իրականում խաչասերման արդյունք է

01:00, կիրակի, 19 հուլիսի, 2015 թ.
Նարինջն իրականում խաչասերման արդյունք է

Քչերին է հայտնի, որ նարինջն առաջացել է մանդարինի ու պամելոյի խաչասերման հետևանքով: Ու դա հիբրիդային մրգերի միակ օրրինակը չէ: Հիբրիդային մրգեր ու հատապտուղներ ստեղծվել էն սալորի և ծիրանի, խնձորի և խաղողի, ազնվամորու և մոշի ու այլ մրգերի ու հատապտուղների խաչասերումից: Ահա նման հիբրիդների մի շարք:

Պլումկոթ. սալորի ու ծիրանի հիբրիդ, որ ավելի շատ սալորի համ ունի
Պլումկոթ. սալորի ու ծիրանի հիբրիդ, որ ավելի շատ սալորի համ ունի
Թանգոր. թանջերինի և քաղցր նարնջի հիբրիդ
Թանգոր. թանջերինի և քաղցր նարնջի հիբրիդ
Բոյսենովյան հատապտուղ. ազնվամորու, մոշի ու լոգանովյան հատապտղի հիբրիդ
Բոյսենովյան հատապտուղ. ազնվամորու, մոշի ու լոգանովյան հատապտղի հիբրիդ
Յոշտա. սև հաղարջի ու կոկռոշենու հիբրիդ
Յոշտա. սև հաղարջի ու կոկռոշենու հիբրիդ
Ռանգպուր. մանդարինի և կիտրոնի հիբրիդ
Ռանգպուր. մանդարինի և կիտրոնի հիբրիդ
Սվիթ. պոմելոյի ու սպիտակ թյուրինջի հիբրիդ
Սվիթ. պոմելոյի ու սպիտակ թյուրինջի հիբրիդ
Թայբերրի. մոշի և ազմվամորու հիբրիդ
Թայբերրի. մոշի և ազմվամորու հիբրիդ
Ափրիում. ծիրանի ու սալորի հիբրիդ, որ 75%-ով ծիրան է, 25%-ով` սալոր
Ափրիում. ծիրանի ու սալորի հիբրիդ, որ 75%-ով ծիրան է, 25%-ով` սալոր
Ալգի. թյուրինջի, նարնջի և մանդարինի հիբրիդ
Ալգի. թյուրինջի, նարնջի և մանդարինի հիբրիդ
Նեկտակոտ. նեկտարինի և ծիրանի հիբրիդ
Նեկտակոտ. նեկտարինի և ծիրանի հիբրիդ
Արյունոտ լայմ. ավստրալական լայմի և կարմիր կիտրոնի հիբրիդ
Արյունոտ լայմ. ավստրալական լայմի և կարմիր կիտրոնի հիբրիդ
Գրեյփլ. միրգ, որ ունի խնձորի տեսք և խաղողի համ
Գրեյփլ. միրգ, որ ունի խնձորի տեսք և խաղողի համ
Լայմքվաթ. լայմի և կումքվաթային հիբրիդ
Լայմքվաթ. լայմի և կումքվաթային հիբրիդ
Ռինգպուր. կիտրոնի ու մանդարինի հիբրիդ
Ռինգպուր. կիտրոնի ու մանդարինի հիբրիդ
Լեմատո. կիտրոնի համով լոլիկ. հիբրիդն ստեղծվել է հրեա հետազոտողների կողմից, ովքեր փորձել են ապացուցել, որ բանջարեղենը կարող է կիտրոնի համ ունենալ:
Լեմատո. կիտրոնի համով լոլիկ. հիբրիդն ստեղծվել է հրեա հետազոտողների կողմից, ովքեր փորձել են ապացուցել, որ բանջարեղենը կարող է կիտրոնի համ ունենալ:
30076 | 1
Facebook