Նարինջն իրականում խաչասերման արդյունք է
01:00, կիրակի, 19 հուլիսի, 2015 թ.
Պլումկոթ. սալորի ու ծիրանի հիբրիդ, որ ավելի շատ սալորի համ ունի
Թանգոր. թանջերինի և քաղցր նարնջի հիբրիդ
Բոյսենովյան հատապտուղ. ազնվամորու, մոշի ու լոգանովյան հատապտղի հիբրիդ
Յոշտա. սև հաղարջի ու կոկռոշենու հիբրիդ
Ռանգպուր. մանդարինի և կիտրոնի հիբրիդ
Սվիթ. պոմելոյի ու սպիտակ թյուրինջի հիբրիդ
Թայբերրի. մոշի և ազմվամորու հիբրիդ
Ափրիում. ծիրանի ու սալորի հիբրիդ, որ 75%-ով ծիրան է, 25%-ով` սալոր
Ալգի. թյուրինջի, նարնջի և մանդարինի հիբրիդ
Նեկտակոտ. նեկտարինի և ծիրանի հիբրիդ
Արյունոտ լայմ. ավստրալական լայմի և կարմիր կիտրոնի հիբրիդ
Գրեյփլ. միրգ, որ ունի խնձորի տեսք և խաղողի համ
Լայմքվաթ. լայմի և կումքվաթային հիբրիդ
Ռինգպուր. կիտրոնի ու մանդարինի հիբրիդ
Լեմատո. կիտրոնի համով լոլիկ. հիբրիդն ստեղծվել է հրեա հետազոտողների կողմից, ովքեր փորձել են ապացուցել, որ բանջարեղենը կարող է կիտրոնի համ ունենալ:
30076 | 1