Խնդրում ենք սպասել...

Ի՞նչ ենք ուտում, հագնում, դիտում

Ձեռքով քանդակված սառնաշաքարներ, որ ոչնչով չեն տարբերվում իսկական կենդանիներից

20:15, չորեքշաբթի, 20 մայիսի, 2015 թ.
Ձեռքով քանդակված սառնաշաքարներ, որ ոչնչով չեն տարբերվում իսկական կենդանիներից

Ճապոնացի հրուշակագործ Սինրի Թեձուկան որոշել է նոր կյանք տալ դեռևս 13-րդ դարում ձագած սառնաշաքարային արվեստին, որ «Ամեձաիկու» անվանումն ունի: Այս արվեստի յուրահատկությունն այն է, որ սառնաշաքարի ավանդական բաղադրատոմսով՝ շաքարի օշարակ, օսլա և օրգանական ներկեր, պատրաստվում են սառնաշաքարից կենդանիներ: Բայց այդ ամբողջ աշխատանքը կատարվում է բացառապես ձեռքով, ու չի կիրառվում ոչ մի հատուկ կաղապար: Յուրաքանչյուր սառնաշաքարի արժեքը կազմում է ընդամենը 8 դոլար:

6480 | 0
Facebook