Խնդրում ենք սպասել...
Այսօր`  երկուշաբթի, 20 նոյեմբերի, 2017 թ.
Ավանդների տոկոսադրույքը`  
Հայկական դրամ
14.00%
,
ԱՄՆ դոլլար
6.50%
,
Եվրոպական Եվրո
4.00%
,
Ռուսական ռուբլի
9.00%

Ի՞նչ ենք ուտում, հագնում, դիտում

Գիտնականները հայտնել են, թե ինչպես կարելի է նվազեցնել սրտանոթային հիվանդությունների առաջացման ռիսկը

19:10, երեքշաբթի, 14 նոյեմբերի, 2017 թ.
Գիտնականները հայտնել են, թե ինչպես կարելի է նվազեցնել սրտանոթային հիվանդությունների առաջացման ռիսկը
     Շաբաթական 2 բուռ ընկույզի օգտագործումը կարող է նվազեցնել սրտանոթային հիվանդությունների առաջացման ռիսկը, գրում է Daily Mail-ը՝ հղում անելով Հարվարդի համալսարանի գիտնականներին:
     200 հազար մարդկանց շրջանում անցկացված հետազոտությունը ցույց է տվել, որ ընդեղենի բոլոր տեսակները օգնում են կանխել մահվան ամենահաճախ հանդիպող պատճառը:
     Մարդիկ, ովքեր շաբաթական 2 կամ 2-ից ավելի անգամ սննդակարգում ներառում են նուշ, պիստակ, պնդուկ կամ պեկան, 15-23% ավելի քիչ են հակված սրտանոթային հիվանդություններին:
     Ըստ սննդաբանների՝ ընդեղենի տարբեր տեսակների օգտագործումը կարող է նվազեցնել քրոնիկ հիվանդությունների առաջացման ռիկսը:
9882 | 1
|
Հավանե՛ք և բաժանորդագրվե՛ք
Facebook
ВКонтакте
ՄԱՄՈՒԼ.am
besser
besser 22:43, 19.11.2017
gut